HTML

Szex és Pécs

Párválasztás, bulik és kalandok nehézségei Baranya megye szívében

Friss topikok

  • regcsiolcsi: Hát barátom! Nem igazán csinálod a blogod!:) (2011.08.29. 03:18) Távoli vendég

Linkblog

Archívum

2009.02.20. 12:47 GABE

Távoli vendég

16 éves lehettem körülbelül, amikor is elhatároztam azt, amit minden dagadt, és nem túl szép srác elhatároz, ha szorult belé egy kis büszkeség. Ekkoriban kezdtem el zenélni, ami sok jóval nem kecsegtetett, tekintve hogy többet lógtak körülöttünk a holtrészeg lógóhajúak, mint a dögös csajok, akik elaléltak a három akkordtól, amit tudott a banda prezentálni. Így hát összeszedtem a virtuális tökömet, és nosza, teletext chat-társkereső-anyámkínja.

Itt megállnék egy pillanatra, hogy kifejtsek egy érdekességet. Aki járt már a TV2 chatjén, az tudja, hogy egyszercsak felbukkannak hölgyek, akik elmondásuk szerint annyira telefonfüggők, hogy 2500as feltöltőkártya számáért sok dolgot megcsinálnak. Hát, naív, állandóan kanos tiniként rájöttem, hogy ez a legolcsóbb módja kiélni a telefonos mazochizmust, nem kell itt mindenféle dominákat felhívni. 2500 Forintért hozzád se szólnak, vagy jobb esetben még le is aláznak egy számköszönő smsben. Éljen!

Visszatérve, volt pár érdekes beszélgetésem ezen az oldalon, néhány igencsak elvetett próbálkozás, mígnem megtaláltam Ő-t. Csodás beszélgetések voltak, imádtam a hangját, de ugye a kébőbb a neten használt praktikákkal ellenben, képen nem igazán lehetett küldeni smsben. Így hát, mikor kiderült, hogy csupán csak 250 km-re lakik, irány az vonatra fel...

 

Marhajó élmény a Nyugati pályaudvarnál várakozni, és pislogni, hogy vajon ki lehet az. Ha figyelembe vesszük, hogy már másodszorra voltam itt (első alkalommal ugyanis nem tudtam elérni telefonon, irány haza 6 óra alatt, majd rábeszélt még egy próbára). Na, egyszer csak megjelent. Ekkor már tudtam, hogy egy nőnek mindent szabad mondani, de ha meg akarod fektetni, akkor semmi rosszat. Így hát a Bud Spencer- felépítményű, és arcszerkezetű hölgyikéből olyan bájos lányzó lett amíg megtettem a távot a lépcsőtől a jegyautomatáig, hogy ezt David Copperfield is megirigyelte volna.

 

Nos Piedonéval elmentünk agglomerációban található falucskájába, majd rögtön fel emeletre, szobájába. Érdekes volt, mivel 3 napot töltöttem ott, és rajta kívül a kutya nem tudta, hogy ott lebzselek, kedves szüleivel nem találkoztam egész hétvége alatt, pedig volt ki- és bemászkálás rendesen. Na, itt volt alkalmam rájönni, hogy bár puncit itt se sokat kaptam, de vannak egyéb alkatrészek, amik szintén nem alhanyagolható teljesítményre képesek. Így hát fájó golyókkal hagytam el vasárnap hajnalban a terepet, mivel addigra szinte 3 napon át tüzeltem akkorákat, mint egy kartácságyú.

 

Néha lejött hozzám (2-3 havonta egy hétre), ilyenkor egészen mókásan teltek a napok, de nem nagyon tetszett neki, hogy a helyzet nem épp kielégítő, és a közelben is elkezdtem egy másik nőszemély után nézni. Ráadásul a naplómból tudta meg, így egyértelmű volt, hogy nem maradok olyan csajjal, aki nem tiszteli a privát szférámat. Picsa. :)

 

Na, hát így vesztettem el majdnem a szüzességem - először.

1 komment


2009.02.20. 11:46 GABE

Mutassunk be

Hát, első körben bemutatnám magamat.

 

Nevem nem szeretném leírni, már csak a blog jellege miatt sem. Ez ugyanis arról a pár évemről, és az ez idő alatt mellettem megfordult hölgyekről fog szólni, melyet Pécs városában töltöttem el, 1997től 2005ig.

 

Középiskolás éveim után itt dolgoztam, éltem, buliztam, csajoztam, hol kisebb, hol nagyobb sikerrel. Mióta az eszemet tudom, mindig is elbűvöltek a nők. Mindegy, hogy kicsi, nagy, bögyös vagy vékony, szőke, barna, imádtam őket mióta csak volt alkalmam belesni az óvónéni alá nagycsoportban a pihenő alatt. Valószínűleg ott lettem elrontva, de ezt már sosem fogom megtudni. Bár az kiderült, hogy Anita még 40 körül is nagyon-nagyon dögös volt.

 

A téma őszintesége miatt a neveket kicserélem, hátha nem ismerik fel az illetőket, elég ha ők magukat (már ha esélyes, hogy idevetődnek). Időrendi sorrendet esélytelen felállítani, már csak a mennyiség miatt is, de ezt úgyis látni fogjátok. Fogjunk is bele az első hüvelyes tárgyalásába.

Szólj hozzá!

Címkék: pécs szex buli csajok őszinte